Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Zboruri spre America oferite de Gulf Air

January 19th, 2012

Gulf AirCompania aeriana Gulf Air, transportatorul national al Bahrain-ului si-a extins parteneriatul de codeshare cu Americam Airlines, adaugand 22 de orase din Statele Unite ale Americii, pe harta destinatiilor. Datorita parteneriatului clientii Gulf Air pot rezerva bilete de avion spre noi orase ca: Montgomery, Oklohoma City, Colorado Springs, Little Rock, Midland, Norfolk si Birmingham.

Operatorul Gulf Air ofera acum mai mult de 500 de zboruri zilnice spre 62 de orase din reteaua companiei American Airlines. Prin intermediul celor doua zboruri zilnice intre Londra si Bahrain, zborului zilnic spre Paris si Frankfurt si cele sase curse saptamanale spre Milano, Gulf Air ofera si destinatii mai populare cum ar fi New York, Chicaco, Miami, Orlanda, Dallas, San Francisco si Houston.

Pentru pasagerii care vor sa calatoareasca in Orientul Mijlociu din Statele Unite, Gulf Air ofera peste 670 de zboruri saptamanale, iar orasele nou adaugate sunt Birmingham, Huntsville, Pascagoula, Montgomery, Colorado Springs, Little Rock, Baton Rouge, Lafayette, Shreveport, Jackson, Biloxi, Oklahoma City, Waco, Amarillo, Brownsville, Corpus Christi, Killeen, Laredo, Lubbock, McAllen, Midland ┼či Norfolk.

Chiar daca evenimentele din Egipt au avut un impact dramatic asupra numarului de pasageri care trec prin aeroporturile tarii avand in vedere importanta pietei de petrecere a timpului liber, traficul pe aeroportul din Bahrain a avut rezultate satisfacatoare.

Gulf Air ofera in prezent 46 destinatii non-stop de la Bahrain, cu flota sa de peste 30 de avioane, dominand traficul aeroportului, cu 60% din capacitatea de locuri si a biletelor de avion. In aceasta iarna transportatorul lanseaza noi rute catre Entebbe din Uganda (cu patru zboruri pe saptamana, cu un A319), si Roma Fiumicino (patru zboruri pe saptamana, cu un A320), in timp ce luna februarie va incepe sa serveasca Juba in Sudanul de Sud.

Printre operatorii de transport european ce au ca destinatie aeroportul din Bahrain se numara British Airways, KLM, Lufthansa si Turkish Airlines. Transportatorii din Asia sunt India Express, Cathay Pacific Airways si Jet, toate din care opereaza cel putin zboruri zilnice.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , , , , , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Zboruri spre America oferite de Gulf Air

X