Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Swiss Airlines lanseaza servicii on-line in regim non-stop

March 27th, 2013

Swiss AirlinesCompania aeriana Swiss Airlines a anuntat ca va lansa servicii on-line prin intermediul retelelor de socializare. Conducerea operatorul aerian a declarat ca toti pasagerii vor beneficia de suport din partea angajatilor companiei, din cadrul platformelor Facebook si Twitter. Prin intermediul retelelor de socializare, pasagerii vor putea sa adreseze intrebari referitoare la eventualele schimbari in programul de zbor, bilete de avion sau ofertele promotionale ale companiei. Reprezentantii Swiss Airlines au declarat ca serviciile de customer support au fost lansate in 1 iulie 2012, iar pana in prezent, toti pasagerii sunt multumiti.

Decizia Swiss Airlines de a deveni activi in retelele de socializare, survine dupa ce tot mai multi operatori aerieni au inregistrat cresteri semnificative ale vanzarilor la biletele de avion ieftine, dupa ce au imbunatatit mecanismul de comunicare cu clientii. Noul serviciu Swiss este disponibil 24 de ore din 24 pentru toti pasagerii internationali. Incepand cu data de 1 iulie 2012, Swiss Airlines devine prima companie aeriana din Elvetia care ofera suport informational pasagerilor, prin intermediul contului de Facebook si Twitter.

Oficialii Swiss au declarat ca pe langa informatiile generale pe care le ofera tuturor internautilor, pasagerii pot opta si pentru convorbiri private in retelele sociale cu angajatii companiei, pentru a rezolva probleme specifice. Noul serviciu disponibil non-stop este furnizat in cinci limbi, precum: engleza, germana, franceza, italiana si spaniola.

Swiss International Airlines este o companie aeriana cu sediul central in Elvetia, care ruleaza zboruri in destinatii precum: Europa, America de Nord, America de Sud, Africa si Asia. Infiintata in 2002, compania detine o flota formata din 82 de aeronave si opereaza curse catre 82 de destinatii internationale. In anul 2010, Swiss Airlines a inregistrat un venit de peste 3 milioane de euro.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Swiss Airlines lanseaza servicii on-line in regim non-stop

X