Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Ryanair a renuntat la calendarele sexy

November 21st, 2014

RyanairPare sa fie sfarsitul unei ere. Una dintre cele mai cunoscute companii aeriene low cost, Ryanair a declarat ca in 2015 nu va mai aparea popularul calendar cu asistente de zbor in bikini. Acesta a constituit o premiera pentru companiile care asigura zboruri ieftine.

Oricum, calendarul nu beneficiase de calitati de productie deosebite, existand multe critici in ceea ce-l priveste. Totusi avea baza lui de fani, atat in mediul online, cat si in avioanele Ryanair, putand fi achizitionat cu doar 10 euro.

Stewardesele Ryanair isi vor tine hainele pe ele in viitorul apropiat din moment ce calendarul nu se potrivea cu noua imagine a companiei, una fresh, mizand pe o abordare prietenoasa, imagine care s-a dovedit a fi una de succes, Telegraph raportand ca recent s-a inregistrat o crestere de 5 la suta a rezervarilor.

De asemenea, Ryanair a scazut preturile si a crescut limita in ceea ce priveste bagajele admise in anumite circumstante. Prezenta in social media a crescut foarte mult, iar site-ul companiei a suferit imbunatatiri considerabile, devenind mai usor utilizabil.

Compania irlandeza a implementat si distribuirea de locuri, iar taxa de tiparire in aeroport a boarding pass-ului a fost si ea redusa. Pasagerilor le-a fost permis sa ia la bord si un al doilea bagaj mic.

Odata cu renuntarea la calendarul sexy, Ryanair a castigat puncte la capitolul “companie aeriana recomandata calatoriilor cu familia“. Totusi, unii pasageri vor uita cu greu atmosfera din avioanele Ryanair din vremurile cand mergeau la Oktoberfest, la Munchen.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Ryanair a renuntat la calendarele sexy

X