Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Pistele Aeroportului Barajas din Madrid au fost finalizate

November 21st, 2012

Aeroportului BarajasIncepand cu data 31 mai 2012, platformele de transport ale terminalelor 1, 2 si 3 ale Aeroportului Barajas au fost finalizate. Dupa 6 luni de la finalizarea constructiei Terminalului 4, conducerea aeroportului a anuntat ca traficul pasagerilor va fi fluidizat, dar si timpul petrecut la centrele de securitate va fi scurtat in mod semnificativ. Oficialii Barajas din Madrid au declarat ca exista 42 de persoane care se vor ocupa de buna circulatie a pasagerilor in cadrul aeroportului, pentru a se evita aglomeratiile excesive.

Purtatorul de cuvant al Barajas a mai completat ca spera ca programele de zbor ale companiilor aeriene vor trece prin procese de dezvoltare, mai ales ca toate cele patru terminale sunt finalizate. Reprezentantii Aeroportului Barajas vizeaza dezvoltarea turismului de relaxare si a turismului de business in Madrid, bazandu-se pe eventuale parteneriate cu operatorii aeriene care sa ruleze zboruri ieftine in regiune. In decursul verii 2012, pe Aeroportul Barajas vor ateriza aproximativ 463 de zboruri saptamanal pe Terminalul 4.

Reprezentantii guvernului spaniol au declarat ca printre principalele avantaje ale finalizarii constructiei Terminalelor 1, 2 si 3 se numara eficienta crescuta a traficului pasagerilor si crearea de locuri de munca in cadrul aeroportului. Daca programul de zbor in Madrid se va amplifica, modernizarea actuala a aeroportului va duce la reducerea costurilor cu pana la 6 milioane de euro pe an.

Barajas este cel mai mare aeroport din Madrid. Infiintat in anul 1928, Barajas se afla la aproximativ noua kilometri de orasul Madrid. In anul 2009, Aeroportul Barajas a fost plasat pe locul 11 in topul celor mai aglomerate aeroporturi din lume. Aici se afla baza centrala a companiei aeriene Iberia. Primul zbor international rulat de pe Aeroportul Barajas a fost inaugurat in 1941 pentru cursa dintre America Latina si Filipine.

Categories: Aeroporturi

Tags: , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Pistele Aeroportului Barajas din Madrid au fost finalizate

X