Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Merita clasa economica premium?

February 5th, 2014

Hawaiian AirlinesUltima rasarita dintr-un sir de companii aeriene care au adaugat optiuni pentru calatorii care merg la clasa economica este Hawaiian Airlines, care a anuntat de curand noua optiune pe care o ofera si anume scaunele Extra Confort.

Incepand cu 1 iunie 2014 si cu posibilitate de rezervare incepand cu luna ianuarie, noile locuri in clasa Extra Confort ofera o suprafata de 92 cm, cu 12 cm in plus fata de scaunele obisnuite, precum si imbarcare cu prioritate, priza personala, perna si patura. Tarifele pentru zboruri la aceasta clasa incep de la 40$ pe segment.

Clasa De Menta de la JetBlue

Una dintre cele mai tentante oferte pentru upgrade care au fost vazute recent este sectiunea De Menta Premium specifica companiei Jet Blue. Aceasta oferta este valabila doar intre zborurile dintre New York si San Francisco si New York si Los Angeles si va fi lansata incepand cu iunie 2014, impreuna cu scaune de 183 cm cu functie de masaj, perne de aer, televizoare plate de 38cm si prize duble cu porturi USB. 4 scaune vor fi puse in incaperi cu usi care pot fi inchise pentru a crea o camera privata. Clasa De Menta va oferi si un meniu in stil “tapas” cu cocktailuri de la restaurantul New Yorkez “Saxon+Parole”, cafea si kituri personalizate. JetBlue inca nu permite rezervari pentru clasa De Menta, insa tarifele vor incepe de la 599$/zi.

Clasa Economica Extra – compania aeriana SAS

Clasa economica oferita de SAS ofera in principiu aceleasi conditii de confort, iar optiunile oferite sunt o cina incluzand 3 feluri, cocktailuri, bauturi dupa cina si o toleranta sporita pentru bagaj si bagajul de mana. Asadar, tarifele cerute in plus pentru bilete de avion, sugereaza ca liniile aeriene se concentreaza pe oferirea de conditii premium mai mult decat pe economie. Daca suma de bani oferita in plus merita, depinde doar de pretul pe care pasagerii il pun pe spatiul in care calatoresc.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , , , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Merita clasa economica premium?

X