Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Malaysia Airlines lanseaza curse in India

August 17th, 2012

Malaysia AirlinesCompania aeriana Malaysia Airlines a anuntat ca va inaugura curse directe ce vor decola din Kuala Lumpur. Conducerea operatorului aerian a declarat ca zborurile noi vor avea ca destinatii finale orase importante din India, precum: Mumbai, Chennai, Bengaluru si Hyderabad. Zborurile ieftine vor rula cu o frecventa de trei ori pe saptamana incepand cu 1 septembrie 2012, atunci cand reteaua de zboruri Malaysia Airlines se va mari considerabil.

Cursa MH174 va decola din Kuala Lumpur catre Mumbai in fiecare zi de miercuri, vineri si sambata de la ora 09.20 si va ateriza la 11.45, ora locala. Retur, zborul MH175 va decola in aceeasi zi la ora 11.45 si va ateriza la ora 20.20.

Malaysia Airlines

Encik Muzammil Mohamad, senior vice-presedinte al Malaysia Airlines, a declarat ca cererea de bilete de avion este foarte mare pentru destinatii precum: Mumbai, Bengaluru si Chennai, in special din partea clientilor business. Encik a precizat ca planul de dezvoltarea al programului de zbor face parte din strategia de a fidelizare a clientilor. In plus, purtatorul de cuvant al Malaysia Airlines a anuntat ca operatorul aerian ofera o serie de facilitati pasagerilor, printre care un meniu traditional din Malaysia la preturi competitive. Conducerea operatorului asiatic a precizat ca pana la finalul anului, cursele catre Chennai vor rula de patru ori pe saptamana, in zilele de marti, joi, sambata si duminica. Odata cu inaugurarea noilor curse, Malaysia Airlines un total de acumuleaza de 50 de zboruri pe care le opereaza in India.

Aeroportul International Kuala Lumpur

Malaysia Airlines este o companie aeriana cu baza centrala pe Aeroportul International Kuala Lumpur. Infiintata in anul 1947, operatorul malaysian ruleaza 115 zboruri saptamanal catre 60 de destinatii internationale. In anul 2011, Malaysia Airlines a inregistrat un venit net de peste 2.5 miliarde de dolari. Malaysia Airlines este acreditata de Asociatia Internationala a Transportului Aerian, cu recunoasterea oficiala IOSA, pentru gradul mare de siguranta din timpul zborurilor.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Malaysia Airlines lanseaza curse in India

X