Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Malaysia Airlines lanseaza curse cu aeronava Airbus A380 catre Londra

October 3rd, 2012

Malaysia AirlinesDupa ce compania aeriana Malaysia Airlines a anuntat ca a primit primul model Airbus A380, conducerea companiei a declarat ca a inceput sa ruleze al doilea zbor pe ruta Klia – Londra. Zborurile decoleaza de pe Aeroportul International Klia si aterizeaza pe Aeroportul International Heathrow de la jumatatea lunii iulie 2012. Prima cursa inaugurata de Malaysia Airlines, rulata de A380, a fost inaugurata pe data de 2 iulie pe ruta Kuala LumpurLondra.

Zborurile MH002 operate de A380 reprezinta o premiera pentru piata aviatica din Malaysia, deoarece ofera un grad de confort mult mai mare pentru pasageri, lux si siguranta.

Ahmad Jauhari Yahya, seful executiv Malaysia Airlines, a declarat ca zborurile vor rula o data pe zi, dar negocierile cu reprezentantii Aeroportului Heathrow nu s-au incheiat. Yahya vizeaza si desfasurarea unui al doilea zbor pe zi, MH003, pe Terminalul 4 din Heathrow.

Singura modificare pe care conducerea Malaysia Airlines a cerut-o producatorilor de la Airbus, a fost de marirea cabinei destinate calatorilor clasei I cu pana la 100 de centimetri. Ahmad Jauhari Yahya a dorit modificarea cabinei 1, deoarece a precizat ca pretul biletelor de avion este mai mare la clasa I, iar confortul resimtit trebuie sa fie mai mare. Aeronava Airbus A380 are o capacitate de 494 de locuri, dintre care 350 sunt la clasa economy. Conducerea Malaysia Airlines a precizat ca cele mai insemnate vanzari se regasesc biletele de avion mai scumpe si mai putin la biletele de avion low cost.

Malaysia Airlines este o companie aeriana cu baza centrala pe Aeroportul International Kuala Lumpur. Infiintat in anul 1947, operatorul malaysian ruleaza 115 zboruri saptamanal catre 60 de destinatii internationale. In anul 2011, Malaysia Airlines a inregistrat un venit net de peste 2.5 miliarde de dolari.

Malaysia Airlines este acreditata de Asociatia Internationala a Transportului Aerian, cu recunoasterea oficiala IOSA, pentru gradul mare de siguranta din timpul zborurilor.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Malaysia Airlines lanseaza curse cu aeronava Airbus A380 catre Londra

X