Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

JetBlue si Aer Lingus anunta acordul codeshare

June 28th, 2013

Aer LingusAcordul include zboruri de legatura catre / de la JFK din New York si Aeroportul International Logan din Boston. Aer Lingus se va muta in Terminalul 5 al celor de la JetBlue de pe Aeroportul JFK in luna aprilie.

New York si Dublin

Companiile low cost, JetBlue Airways si Aer Lingus au anuntat un acord codeshare care se extinde asupra parteneriatului care a legat retelele celor la Aeroportul International JfK si Aeroportul International Logan, inca din 2008.

Zboruri operate de catre JetBlue ce vor avea numarul de zbor ”El” al celor de la Aer Lingus vor fi disponibile in curand pe site ul celor de la Aer Lingus, in agentiile de tursim si la agentiile online, conectand zborurile transatlatince ale transportatorului irlandez cu 29 de destinatii ale JetBlue in America de Nord, inclusiv Baltimore, Buffalo, Dallas-Fort Worth, Fort Lauderdale, Orlando, Philadelphia, Rochester, Syracuse, Tampa, si West Palm Beach.

Prin intermediul parteneriatului JetBlue – Aer Lingus, clientii se pot bucura de confortul de a rezerva un bilet unic, care include zboruri operate de ambele companii aeriene cu diverse alte beneficii.

Stephen Kavanagh, Chief Commercial Officer la Aer Lingus, a declarat ca au avut un feedback extraordinar din partea clientilor privind nivelul inalt de confort si alegerea destinatiilor. Cu noul acord codeshare sunt nerabdatori sa furnizeze clientilor mai multe optiuni si o experienta de calatorie fara cusur.

Inceputul noului acord codeshare coincide cu mutarea operatiunilor de zbor din New York ale Aer Lingus de la Terminalul 4 de pe Aeroportul International John F. Kennedy International pe Terminalul 5 al celor de la JetBlue. Clientii Aer Lingus care se conecteaza la una din mai multele destinatii JetBlue-lui pe teritoriul SUA vor beneficia de aceleasi conexiuni, zboruri cu o singura oprire si de check-in-ul bagajelor pentru deplasarea cu ambele companii aeriene, din Statele Unite catre Europa.

Cu mutarea in Terminalul 5, programata pe data de 3 aprilie 2013, timpul minim de conexiune de la sosirile europene catre plecarile in Statele Unite va fi redus la aproximativ o ora. Pasagerii care calatoresc catre Irlanda se vor putea bucura de conexiuni rapide de 40 de minute.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / JetBlue si Aer Lingus anunta acordul codeshare

X