Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

JetBlue lanseaza zboruri pe ruta Puerto Rico – Palm Beach

July 2nd, 2012

JetBlueJetBlue Airways, cea mai mare companie aeriana din Puerto Rico, inaugureaza cel de-al 13 lea zbor ce va decola de pe Aeroportul International Luiz Manoz Marin din San Juan si va ateriza pe Aeroportul International din Palm Beach, in Florida. Preturile biletelor de avion pornesc de la 93 de dolari si vor fi puse in vanzare incepand cu data de 25 mai 2012. Pentru sarbatorirea inaugurarii noului zbor aerian, conducerea JetBlue Airways ofera pasagerilor un pachet de servicii de doua nopti in Florida. Pachetul turistic include cazare si transport pentru doua persoane in perioada 29 mai – 21 iunie 2012, toate pentru suma de 325 de dolari. Cu 5 zboruri in regiunea de est a Floridei, reprezentantii JetBlue isi maresc treptat programul de zbor, dupa ce pasagerii s-au declarat multumiti de conditiile oferite de operatorul american.

Conducerea companiei aeriene low cost a precizat ca doreste sa mareasca numarul de zboruri in Florida, pentru facilitarea schimbului de curse catre destinatia Palm Beach, dar si catre Puerto Rico. Autoritatile din Palm Beach au declarat ca cele 5 zboruri din programul JetBlue vor duce la cresterea economiei locale cu pana la 30 de milioane de dolari, in vara 2012. La fel ca si Puerto Rico, statiunea Palm Beach este in plina dezvoltare din punct de vedere turistic, datorita faptului ca americanii si europeni iubesc vacantele in insulele exotice.

Reprezentantii JetBlue Airways au declarat ca se vor axa pe dezvoltarea programului de zbor in Florida, prin crearea unui plan ce va facilita accesul turistilor catre insulele exotice, care, spun ei, reprezinta o nisa importanta pe piata.

JetBlue Airways este o companie americana ce opereaza zboruri aeriene in regim low cost. Infiintata in anul 1999, operatorul ruleaza 172 de zboruri ieftine catre 71 de destinatii precum: Caraibe, America de Sud si America de Nord.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , , , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / JetBlue lanseaza zboruri pe ruta Puerto Rico – Palm Beach

X