Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Japan Airlines si Malaysia Airlines continua parteneriatul

February 12th, 2013

Malaysia AirlinesConducerile companiilor aeriene Japan Airlines si Malaysia Airlines au anuntat ca isi vor extinde parteneriatul si vor imparti aceasi codificare a zborurile incepand cu data de 1 iulie 2012. Parte a Aliantei OneWorld, Japan Airlines isi va codifica zborurile cu destinatia Malaysia cu literele MH, iar Malaysia Airlines va primi codificarea JL pentru cursele catre Japonia.

Conducerea Japan Airlines a declarat ca noua codificare va fi valabila pentru cursele ce decoleaza din Kuala Lumpur cu destinatii precum: Japonia, Bangalore, Chennai, Hyderabad si Mumbai. In plus, reprezentantii operatorului japonez au anuntat ca zborul catre Japonia nu va mai ateriza pe Aeroportul International din Narita, ci pe Aeroportul Fukuoka. Clientii vor putea face rezervari de bilete de avion incepand cu data de 12 iunie 2012 pentru toate cursele ce vor decola pe 1 iulie.

Masaru Onishi, directorul Japan Airlines, a declarat ca noua codificare reprezinta un gest de bun venit pentru Malaysia Airlines, operator nou intrat in Alianta OneWorld. In plus, programul de zbor al celor doua companii va crea un tranfer de zboruri facil pentru pasageri, disponibil pentru destinatii importante din Asia precum: Taipei, Seoul, Hong Kong si Guam. Onishi a mai spus ca in viitorul apropiat Malaysia Airlines va reprezenta un operator important pentru cursele dintre Asia si Statele Unite, urmand sa se realizeze legaturi pentru cursele catre destinatiile: New York, Boston sau Hawaii.

Japan Airlines este o compania aeriana cu sediul central in Shinagawa, Tokyo. Infiintat in anul 1951, operatorul asiatic ruleaza 121 de zboruri saptamanal catre 103 destinatii internationale. In anul 2009, Japan Airlines a transportat 52 de milioane de pasageri si 1.1 milioane de tone de bagaje. Japan Ailines este membra a Aliantei OneWorld alaturi de 4 companii subsidiare : J-Air, JAL Express, JALways si Japan Transocean Air.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , , , , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Japan Airlines si Malaysia Airlines continua parteneriatul

X