Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Emirates Airlines lanseaza platforma online de divertisment pentru pasageri

June 6th, 2012

Emirates AirlinesEmirates Airlines in colaborare cu Panasonic Avionic Corporation a dezvoltat un sistem digital de ultima generatie cu ajutorul caruia pasagerii vor avea acces full time in timpul zborului, la un sistem international de entertaiment. Interfata digitala va fi disponibila pasagerilor care calatoresc cu aeronavele Airbus A380 si Boeing 777 ale Emirates Airlines, indiferent de clasele pe care le aleg atunci cand cumpara biletele de avion.

Tabletele digitale, denumite generic Ice Digital Widescreen, puse la dispozitia pasagerilor permit accesul la peste 1000 de canale online si la informatii din toata lumea: canale de comunicare si divertisment. Serviciul inovator este diponibil pentru zborurile pe ruta Noua Zeelanda – Dubai si permite accesul la aplicatii online precum e-mailul, messenger, sistemul de harti Google si stirile de top BBC. Distribuirea tabletelor digitale in aeronavele companiei aeriene Emirates Airlines, face parte din programul de loializare al companiei, iar potrivit presedintelui Tim Clark, serviciul va fi gratuit.

Conducerea companiei a declarat ca dezvoltarea proiectului in colaborare cu Panasonic Avionic Corporation a durat aproximativ 2 ani, dar ca asteptarea a meritat, experienta de zbor pe care o vor avea clientii va fi una diferita si interesanta. Incepand cu luna mai, tabletelor individuale li se vor alatura ecrane mari LCD, care vor fi montate in aeronavele Boeing 777 si Airbus A380, pentru clasa I si clasa business. Potrivit reprezentantiilor Emirates Airlines, incepand cu luna iulie 2012, un sistem wi-fi si servicii de telefonie mobila vor fi disponibile in aeronavele Airbus A380.

Emirates Airlines este o companie aeriana cu baza centrala in Dubai, cea mai mare din Orientul Mijlociu, ce opereaza 2500 de zboruri saptamanal, in peste 120 de orase din 70 de tari. Parte a Emirates Group, operatorul aerian a primit in anul 2011 titlul de compania aeriana a anului la premiile Air Transport World.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Emirates Airlines lanseaza platforma online de divertisment pentru pasageri

X