Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Companiile aeriene din Asia anunta noi rute

November 17th, 2011

Compania Tiger Airways Singapore Pte Ltd, cunoscuta ca Tiger Airways Singapore este o companie low-cost, fondata in 2003. In present este cea mai mare companie aeriana ce ofera bilete de avion ieftine plecand din Singapore.

Zborurile spre India au fost lansate din octombrie 2007 si extinderea spre Malaysia a fost inceputa in 2008. Compania a reluat zborurile pe ruta Singapore- Banalore, India, zbor ce a fost interupt la mijlocul lunii noiembrie 2010.

O data cu noul orar de iarna, operatorul revine cu patru zboruri pe saptamana, pe rute ce concureaza cu Singapore Airlines si Air Silk. In aceasta iarna, compania Tiger Airways va oferi zboruri ieftine catre 24 de destinatii cu plecare din Singapore, adaugand recent ca destinatii Cebu si Davao, in Filipine.

Partenerul din Filipine al companiei Tiger Airways, SEAIR, a lansat o noua ruta din Clark spre capitala tailandeza, Bangkok, incepand cu data de 31 octombrie. Zborurile vor fi operate de trei pe saptamana cu aeronave Airbus A319, concurand cu cele doua zboruri saptamanale oferite de Cebu Pacific.

O alta companie asiatica low-cost, Skymark Airlines, vine cu o schimbare de transport, lansand primele doua rute interne din Tokyo Narita, inca de la inceputul lunii octombrie. Zborurile sunt operate cu aeronave Boeing 737-800s cu 177 de locuri. Noile destinatii intra in competitie cu Japan Airlines si All Nippon Airways.

China Airlines a lansat doua rute in Taiwan la 31 octombrie. Din al treilea oras ca marine din Taiwan, Taichung, compania aeriana opereaza doua zboruri pe saptamana spre Chonqing, in sudul Chinei. De la aceeasi data, China Airlines a lansat zborurile de pe principalul aeroport din Taiwan, Taipei Taoyuan spre Haikou. Cele trei zboruri intra in competitie cu EVA Air pentru doua zboruri saptamanale operate in aceeasi zi.

Compania China West Airlines a anuntat zboruri de la Chongqing via Guilin spre Fuzhou, acestea incepand sa fie operate cu inceputul lunii. Zborurile zilnice sunt operate cu aeronave Airbus, modelurile A319 si A320. Intre Chongqing si Guilin, competitia este intre China Southern si Xiamen Airlines pentru fiecare zbor zilnic, in timp ce Xiamen rivalizeaza pentru patru zboruri saptamanale intre Guilin si Fuzhou.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Companiile aeriene din Asia anunta noi rute

X