Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Boeing estimeaza ca piata aviatica va ajunge la 820 de miliarde de dolari

December 13th, 2012

BoeingConducerea companiei Boeing a declarat pentru jurnalistii americani ca piata constructiei de aeronave se afla pe un trend ascendant inca de la inceputul anului 2012. In ciuda crizei economice in care se afla majoritatea companiilor aeriene din Europa si America, acestea au investit puternic in programele de zbor si implicit in aeronave moderne. Un raport al Boeing releva ca, industria aviatica isi va dubla valoarea in urmatorii 20 de ani si va atinge valoarea de 820 de miliarde de dolari.

Productie de avioane de peste 7000 de aeronave la Boeing

Reprezentantii Boeing au declarat ca daca vanzarile de bilete de avion catre Europa vor inregistra aceeasi crestere constanta ca pana acum, operatorii aerieni vor continua sa investeasca in aeronave moderne. Astfel, Boeing estimeaza o productie de 7.290 de aeronave pentru urmatorii 20 de ani in Europa.

Randy Tinseth, vicepresedintele departamentului de marketing de la Boeing, preciza ca cel putin in America de Nord, ultimul trimestru al anului 2012 a adus recorduri in ceea ce priveste cresterea pietei aviatice. Tinseth a mai spus ca pe viitor doreste sa se orienteze mai mult pe productia de aeronave pentru companiile aeriene low cost care ruleaza zboruri ieftine in Canada. Pentru piata Americii de Nord, Tinseth estimeaza o productie de pana la 8.830 de aeronave pana in anul 2031. Pana in prezent, Boeing a produs 6.650 de avioane pentru operatorii aerieni americani.

Piata companiilor low cost ia avant

Conducerea Boeing este de parere ca cea mai mare crestere o vor inregistra companiile aeriene ce ruleaza zboruri ieftine. Randy Tinseth spunea ca din cauza schimbarii prioritatilor pe care o experimenteaza consumatorii, transportul la tarife mici va lua amploare. Operatorii low cost vor fi mai dispusi sa investeasca in aeronave moderne, pe masura ce vanzarile vor incepe sa creasca.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Boeing estimeaza ca piata aviatica va ajunge la 820 de miliarde de dolari

X