Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Boeing 787 Dreamliner incepe testele finale

December 15th, 2011

DreamlinerProducatorul american de aparate de zbor Boeing a anuntat ca modelul 787 Dreamliner a intrat in faza finala de testare, ultima dinaintea procesului de certificare a aeronavei.

Aceste ultime teste vor simula diferite conditii normale si anormale de operare intr-un mediu apropiat de cel real. Unul din punctele urmarite este capacitatea aeronavei de a efectua devieri de la ruta initiala, din diferite motive, inclusiv devieri lungi pe durata carora functioneaza doar cu un motor.

Prima companie aeriana care va opera un Boeing 787 Dreamliner intr-un zbor comercial este All Nippom Airways. Primirea aeronavei este programata pentru august-septembrie 2011.

Avionul este realizat din materiale compozite, si inglobeaza cele mai avansate tehnologii din domeniul aviatiei. Boeing 787 Dreamliner are o autonomie de zbor de pana la 16.000 de kilometri.

Boeing este un producator de echipamente si aeronave din industria aviatica mondiala, infiintata de William E. Boeing la Seattle, Washington, Statele Unite ale Americii. Compania s-a dezvoltat puternic de-a lungul istoriei sale, iar in 1997 a fuzionat cu un alt producator de avioane, McDonnell Douglas.

Pana in 2001, sediul central al Boeing s-a aflat in Chicago, Illinois.

Din structura Boeing fac parte mai multe structuri: Boeing Commercial Planes, Boeing Defense, Space & Security, Engineering, Operations & Technology, Boeing Capital, Boeing Shared Services Group.

Boeing este cel mai mare producator de aeronave dupa venit, comenzi si dupa livrari, si al treilea cel mai mare contractor de aeronave spatiale si de aparare din lume, dupa venituri. De asemenea, Boeing este cel mai mare exportator din Statele Unite ale Americii.

Compania se concentreaza in prezent pe realizarea unor aeronave economice, prietenoase cu mediul si eficiente din punct de vedere al costurilor.

Boeing furnizeaza aeronave pentru companii aeriene din toata lumea, precum Tarom, Lufthansa, SAS Scandinavian Airlines etc.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Boeing 787 Dreamliner incepe testele finale

X