Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Blue Air a fost transportatorul oficial al Superkombat World Grand Prix

October 10th, 2011

Blue AirCompania aeriana low-cost Blue Air a anuntat incheierea unui parteneriat prin care a devenit transportatorul oficial al turneului Superkombat World Grand Prix.

Circuitul mondial este meritul promoterului roman Eduard Irimia, care in acest an a devenit producatorul executiv al Federatiei WAKO Pro (World Association of Kickboxing Organisations).

Gala din 21 mai 2011 a facut parte din circuitul international Superkombat WGP, urmatoarele gale avand loc in Torino, Londra, Madris si alte orase europene.

Compania aeriana romaneasca a incheiat si in 2009 un parteneriat de aceeasi natura prin care a sustinut reprezentarea Romaniei la Eurovision. Operatorul aerian a pus la dispozitia delegatiei oficiale un avion pentru deplasarea la Moscova.

Compania aeriana low-cost Blue Air a fost infiintata in anul 2004 de omul de afaceri Nelu Iordache, iar baza principala este Aeroportul International Aurel Vlaicu din Bucuresti. In 2009, Blue Air a inregistrat o cifra de afaceri de 150 de milioane de euro, cu 20% mai mult comparativ cu anul precedent, si a transportat 1.7 milioane de pasageri la un grad mediu de ocupare al aeronavelor de 75 de procente.

Compania opereaza o flota de 15 aeronave (11 Boeing 737 si 4 SAAB 340). Trei alte avioane au fost livrate pana la finalul anului 2010. Mai mult, in urma procesului de reinnoire a flotei demarat in 2008, compania a semnat un contract de achizitie a inca 5 avioane Boeing 737-800 Next Generation.

In 2009, compania Blue Air a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 140 de milioane de euro si peste 1,7 milioane de pasageri, avand un grad mediu de ocupare al aeronavelor de 75 de procente. Blue Air a raportat afaceri de 150 de milioane de euro in 2010.

Blue Air deserveste peste 30 de destinatii, in mai mult de 19 tari. Blue Air serveste urmatoarele destinatii: Arad, Bolonia, Bruxelles, Bucuresti, Catania, Cluj, Constanta, Dublin, Koln, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paphos, Paris, Roma, Sibiu, Stuttgart, Salonic, Timisoara, Torino, Valencia, Verona, Viena, Varsovia.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , , , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Blue Air a fost transportatorul oficial al Superkombat World Grand Prix

X