Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/click-air.ro/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Air France zboara spre Orlando

March 21st, 2012

Compania aeriana Air France a lansat la 7 iunie al 13-lea zbor catre o destinatie de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Din Aeroportul Paris Charles de Gaulle sa va zbura cu o frecventa de trei zboruri pe saptamana (in zilele de marti, joi si sambata) catre Orlando. Este a doua destinatie din Florida a companiei aeriene franceze. Zborul va fi operat cu aeronave Boeing 777-300ER.

Air France

Este prima data cand orase care gazduiesc un Disneyland sunt conectate printr-un zbor direct.

Patrick Roux, vicepresedintele Air France – KLM America a declarat: ”Clientii nostri vor putea acum descoperi tot ceea ce Parisul, cel mai vizitat oras din lume, are de aratat, de la renumita bucatarie frantuzeasca si cultura la moda si shopping. In plus, clientii nostri vor beneficia de conexiuni din aeroportul Charles de Gaulle catre Auropa, Orientul Mijlociu si Africa.”.

Air France este operatorul aerian national al Frantei, cu sediul in Tremblay-en-France, Franta. Compania a fost infiintata in 1933 si este una din cele mai mari linii aeriene din lume.

In prezent, Air France face parte din grupul Air France-KLM.

Air France-KLM a luat nastere in 2004, in urma fuziunii dintre cei doi operatori aerieni, francez si olandez. Compania aeriana are sediul principal pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris.

In 2008, Air France-KLM a fost cea mai mare companie aeriana din lume ca venituri operationale totale, dar si cea mai mare ca numar de kilometri parcursi per pasager.

In mai 2010, Air France-KLM a anuntat pierderi in crestere de 1.56 miliarde de euro pentru anul fiscal incheiat la 31 martie 2010, si a precizat ca eruptia vulcanului islandez in primavara 2010 vor adanci pierderile cu inca 160 de milioane de euro.

In acelasi an fiscal, grupul franco-olandez anunta ca a transportat 202.5 miliarde de pasageri, mentinandu-se in randul celor mai mari companii aeriene din lume.

Din grupul Air France-KLM fac parte subsidiare din mai multe tari din Europa: Brit Air, CityJet, Regional, KLM Cityhopper, Martinair, Transavia Airlines, transavia.com Franta si transavia.com Danemarca.

Categories: Companiile Aeriene

Tags: , , , , , , , , , , , Leave a comment

Feed

http://click-air.ro / Air France zboara spre Orlando

X